Europa Conference League

Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που φτάσαμε θέλουμε να πάμε ως το τέλος»

Τι δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Χαμογελαστός για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League και αποφασισμένος να παλέψει με τους παίκτες του για να φτάσει η ομάδα του ως το τέλος παρουσιάστηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μας. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, υποφέραμε, αλλά αντέξαμε. Η ανταμοιβή μας που αντέξαμε ήταν η πρόκριση στα πέναλτι. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα», ανέφερε ο Βάσκος τεχνικός.

«Κυνηγήσαμε, προσπαθήσαμε πολύ… Ξέραμε ότι μετά το γκολ στο 11’ δεν θα ήταν εύκολο. Είχαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες, όπως και το δοκάρι στην παράταση. Ευτυχώς επικρατήσαμε στα πέναλτι. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, έχουμε δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε πρώτα στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Για τα δύο ματς που απομένουν ως τον τελικό της διοργάνωσης τόνισε: «Μια που έχουμε φτάσει ως εδώ, θέλουμε να πάμε ως τον τελικό. Με όλο τον σεβασμό στην Άστον Βίλα, που είναι πολύ καλή ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα, με τις όλες μας τις δυνάμεις και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Ερωτηθείς για την είσοδο του Ιμπόρα στο δεύτερο ημίχρονο απάντησε: «Ήθελα να πιέσουμε και να αμυνθούμε λίγο πιο ψηλά. Παρότι βγάλαμε έναν επιθετικό και βάλαμε έναν μέσο, δεν θέλαμε να οπισθοχωρήσουμε, αλλά να πιέσουμε πιο ψηλά».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που καθιέρωσε ως βασικό τον Τζολάκη είπε: «Δεν συνηθίζεται να αλλάζει ο τερματοφύλακας, αλλά το έχω κάνει και σε άλλες ομάδες μου. Είναι αποφάσεις που μπορείς να πάρεις, όταν ένας παίκτης προπονείται πολύ καλά. Ο Τζολάκης το κάνει και ελπίζω να συνεχίσει να μας προσφέρει, όπως και ο Πασχαλάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x